Kisah Qaisara : Ba Ba White Sheep

As Salam

Hari tu cikgu kelas che mek mintak RM1.00 utk activity subjek SAINS dkt sekolah...5-6 kali aku pesan pada che mek utk bgtau mane duit belanja sekolah dan mane duit utk bayar pada cikgu untuk activity yg akan dieorg buat nnt...

Dlm tghari gitu, Hata fwd gmbr2 ni pada aku....huhu
Group Activity...
Ba Ba White Sheep..

Bahan2 :
- Cauliflower
- Grape
- Toothpick

Seronok je dgr che mek cerita semula activity ini time blk dr sekolah...
Ada jgk che mek suarakan nk buat lagi dkt rumah pulak...huhu

Semoga che mek terus fokus dalam pembelajaran...

Skrg dah boleh la sepatah 2 kata cakap bahasa cina...
Aku & Hata pun kena belajar sama jgk..kiki

Skrg dh pandai request utk bercakap dalam bahasa inggeris..
Kalo tak dilayan speaking-nya, che mek akan sentap...
So aku & Hata kena la layan..huhu





End

1 comments:

seronok...murid pun tak bosan macam ni

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top