Sewing Project : Kid's Ruffle Top

As Salam

Alhamdulillah..Sempat jgk jahitkan ruffle top buat che mek pakai masa majlis makan2 hari ahad lepas...Plan nak jahit baju sendiri..Tapi kesian plk dekat che mek...Nnt mesti tny baju Qaisara ibu jahit x?..huhu..Walaupun aku ni tailor amatur..Tapi che mek suke je pakai baju yg aku jahit..Redha je anak aku ni..huhu

Alhamdulillah...Dalam masa 2 / 3 jam kot aku dapat siapkan sehelai baju ruffle utk che mek...Itu pun banyakkkkkk sgt iklan dari both of them...huhu
Cotton Ruffle Top

Che mek suka je pakai baju ni...huhu..
Aku pun suka jgk tgk che mek pakai baju ni..huhu





Terasa nk jahit banyak2 baju fesyen ini...Huhu




End

2 comments

Nampak kemas.. menjahit ni kalau rajin< income masyuk..

Reply

Nice Artikelnya.. ijin share dan jangan lupa kunjungan baliknya... http://essenaquatic.xyz/umpan-oplosan-essen-ikan-mas-harian/

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top