Thursday, February 06, 2014

Lontong..Layan

As Salam

Entry : Sarapan

Pagi ini sarapan agak berat sebab siap berkuah & bersambal siap dgn Kopi O Ais lagi..haha
Lontong

Believe it or not selama ini aku makan lontong togel2 gitu je..xde la nk add on sambal or kuah kacang mcm yg selalu org lain buat.

But this is the 2nd time aku try (sepanjang pandai mkn lontong..haha) aku add on sambal...sekali mkn..Owwhhhh!!!..gini rasenye..meme layan..haha..tambah2 pulak this morning gulainya agak pekat sikit..so lagi la syiok..smp ke titisan terakhir aku cedok..haha




What is your breakfast my friend?




End

3 comments:

Mar Mansor said...

saya suka makan lontong..wajib ada sambal tumis tu..memang sedappp

Asha Lya said...

sedapnya sis tak pernah lgi jumpa kat cne

thisni3zahata said...

Mar : Itu la..sedap rupenya add on sambal..sy je yg ketinggalan..haha

Asha : Nnt kalo dtg semenanjung u should try this..layan...huhu