Wednesday, May 21, 2014

Twinings Of London : Jasmine Green Tea

As Salam

Entry : tea without SUGAR
Jasmine Green Tea

Dah lama rasenye x merasa HOT GREEN TEA..biase kalo g Teppanyaki minum yg sejuk je..huhu

Memula rase mcm berkerut jgk la kening aku nk telan...tapi bile dh 3-4 kali teguk, muka dh maintain dah..huhu

Disarankan minum tanpa gula walau sejuk / panas sebab GREEN TEA banyak jgk khasiat dia...huhu

Aku minum pepagi tadi sebab rase dahaga yg amat sebab buat lawatan tak rasmi dari Sri Rampai ke Gombak & U-Turn terus ke Opis..hoho



Sesapa dah try Jasmine Green Tea ni??



End

4 comments:

Akak Adek said...

wahhhh-luv much..! green tea best..!! suka sgt.. ^___^

Cik Itah@RRP said...

salam. bagus teh ni..

macikz konah said...

twining tea mahal ehehe. rasa dia pun sedap. saya suka everly tea

thisni3zahata said...

Akak Adek : Sy suka jgk..tp ini 1st time minum yg panas..hoho

Itah : Yup...

Maciks Konah : Ye mahal..tapi ini opis sy yg sediakan..kiki