Tuesday, October 11, 2016

Selected Birthday Theme

As Salam

Elok je aku plan nk cari idea utk birthday goodie bag che mek..Tetibe che mek suarakan sesuatu..Che mek mintak si ayah pakai ini mase celebrate bdaynya nnt :
Hata
Adehhhh...Mcm2 pulak permintaan che mek nih...

Birthday cake nk theme ini :

Untuk goodie bag, aku dh beli siap2 stationary set yg super duper simple..Dah siap buat contoh gini haaa..
Kain organza + Polka Dot plastic bag
Aku beli serba 1 utk test ok ke idak kalo buat gini...Hmmm..Nmpk mcm ok jer...kiki..

Kenapa aku letak plastic bag lagi dlm bag organza tu??

Saje nk kasi lagi kukuh Goodie bag ni..Lgpun nmpk mcm bercorak je bag organza tu kan?..kiki

TAPI!!!!

Hata ckp 5/11 nnt kalo jadi akan ade 1 resturant dkt Puchong nk sponsor mkn utk team Cosplay Hata...So Hata nk try tny BOS Cosplay if boleh selit kejab simple bday celebration utk che mek..Sekadar potong kek & sesi bergambar dgn Cosplay team je..Xde yg lebih...Kalo boleh la..That's mean aku kena buat 2 set goodie bag..

1 set utk Cosplay day nnt...Takkn x bg ape2 kan?
Walaupun aku x kenal anak2 ahli Cosplay ni, at least bg la jajan ke..Candy ke..kiki

1 set lg utk bday celebration che mek dkt school sebelum cuti sekolah bermula hujung bln 11 nnt..
This time Hata x dpt join rasenye sbb skrg opisnya dh susah sikit nk mintak cuti...

Hmm..Ni nak kena fikir brng ape yg sesuai nk bg pd anak2 ahli Cosplay nnt..Simple & under budget..haha

Aku dh plan awal2 nk bg stationary set yg sedia ada utk kwn2 che mek...


Kawan2 ade idea?
Kalo ade meh share sini ye...
Jgn yg grand2 sgt..Nnt x cukup budget..wakaka






End

1 comments:

Husna Rahman said...

cewahhh didi jgk dipilihnya ye...

bg stationary better dr bg jajan...xkhasiat