Monday, July 02, 2018

11 SYAWAL BERAYA KITER

As Salam

Siapa sangka perkenalan dkt Hospital KL mase che mek warded February lepas berpanjangan juga akhirnya..Huhu..

Hari Isnin lepas kerja, aku & family dijemput utk beraya kerumah kawan baru nih..Mase che mek warded, anak kawan ni pun warded jgk...Same case, demam & batuk yg berlarutan...Nak pergi weekend udah activity aku penuh plk...Mujur la kawan ni free on weekday & sudi layan kami waktu mlm..Huhu...
Kawan baru named MIZA...Asben dia ATM..So kami ke kuarters mereka la mlm tu dkt Kem Wardiburn Jln Genting Klang ni..Dekat sgt2 dgn rumah kami...Mase nk masuk harus la kena tahan dgn pengawal kan? Peraturannya kena tutup lampu kereta & pasang lampu dlm kereta utk mudahkn pengawal tengok isi penumpang kereta...Lepas daftar masuk, kami pun mncari rumah...

Alhamdulillah, rumahnya tak susah nk di cari...Merasa la kami laksa org Kuala Kangsar...Huhu

Dekat poket Hata tu bear dr IKEA yg che mek hangkut g beraya plk....Hahaha..

Semoga persahabatan ni berkekalan smp bila2...Amin..






End

3 comments:

Normi Nieza said...

xde org nak ajak kita g open house..:)

Warisan Petani said...

Bertambah ukhuwah

this ni3za said...

Terima kasih.. =)