Wednesday, December 05, 2018

DIY : ADD BLING BLING JEWELS ON SNEAKERS

As Salam

Memandang theme annual dinner yg lepas adalah glam & glitters...Mane la sompek aku nak gi beli bagai...Memang idak le teman nk gi beriya2 sgt...Jadi kita pakai aje la ape yg ada...Part kasut tu tetibe je idea tu datang...Jadi marilah kite tengok hasilnya ye?huhu
Beli sticker jewel ni dekat kedai RM2.10 sajo...

Mase blk rumah sekejab sebelum ke hotel, aku tepek jewel ni pada kasut sneakers yg dh lama jgk aku x pakai sbb kasut ni high cut...Huhu...Lepas tu aku add on sequins lain utk memenuhkn ruang menggunakan glue gun...

Beginilah hasilnya.... 
Bling Bling Sneakers

Ok la kan? Janji ikut tema...Hahaha..

Aku pilih sneakers instant of heels sebab aku ke sana ke mari jgk mase sebelum event start...Tlg susun door gift, tlg bahagi2kan voucher..Jadi kalo pakai heels tu aku akan rase mcm limited nk bergerak cepat..So kite pakai la sneakers..Bior lantak le org nk ckp ape..Bukan org tengok kau smp ke kasut...Haha

Hata siap cakap, takmo pakai kasut ni time anak sedara aku kawin nnt ke ( Ahad lepas )?...Haishhhhh..memang idok le wehhhh...Kite ni tuan rumah, kalo pakai gini ko nak ke sana kemari, alamatnya, mmg siput ler kerja aku..haha...

Kalo korang nak tahu, sepanjang kenduri hari tu, aku pakai selipar aje tau...Time amik gmbr pun aku ckp dkt photographer jgk amik gmbr FULL..Nnt nmpk selipar orange aku...Terus spoiled gmbr ..haha


Ape2 pun, 1st time ni aku mendeko kasut..Tak pernah2 dibuat oleh aku mendeko kasut plk..Haha..




End

3 comments:

Cik Nor said...

Kreatif la nieza ni..:)

Nurulatika Yunus said...

lawa... kreatifnyaa

thisni3za said...

Main2 aje ni..Tetibe dtg idea tu..huhu