Wednesday, December 26, 2018

MANISAN NAMANYA GULAB JAMUN

As Salam

1st time aku dengar nama manisan ini..Tengok manisan ni dkt Pasaraya Lulu mase nk mencari bahan2 costume jack sparrow Hata.. Memula beli manisan yg biase kami beli...Bile berjln sikit dkt mini food court Lulu Hypermarket ni, aku nmpk manisan ini..Aku syak ini manisan yg SRK mkn dlm 1 cite ni..Tp x sure betul ke idak..Jadi moh le kite beli & rasa...
Gulab Jamun..
Actually 1 bekas ni ade 2 biji size besar sikit dr manisan yg biasa aku beli..2 biji Rm1.80..Lg 3 biji tu aku masukkn manisan yg aku biase beli...Igt manisan yg sama..Rupanya lain...manisan gulab jamun ni lagi padat & lembut ala2 kuih nekbat...Mmg layan mkn manisan ni ...Tapi lepas mkn, korang kena minum 2 liter air..haha..Manis yg boleh buat korang rase kenyang tau..

Actually byk lg manisan lain2 yg korang boleh jmp dkt Lulu Hypermarket ni...Kalo nk try, boleh la pergi ke sana ye...jgn lajak ke JAKEL plk sbb dieorg skrg tengah buat YES..Aku yg lalu depan JAKEL ni pun terjenguk2 jgk tengok rege sbb mmg tengah SALE sgt2..

Pd yg ada duit lebih, boleh sgt la nk beli kain utk persiapan perayaan akan dtg nnt..huhu






End

1 comments:

Cik Nor said...

nak cari jgk la..:)