Monday, December 03, 2018

MOVIE : ANT-MAN AND THE WASP

As Salam
Adehhh...Dah lama terperap dalam draft..baru hari ni terigt nk publish...Huhu...Takpe le iye dok?Janji hado..Hahaha..

Cerita bulan July yg lalu...Tak silap aku tengok sekali dgn anak2 dkt AU2..Skrg ni kalo nk tengok movie, aku pilih pawagam yg paling dekat dgn rumah..So that kalo tengok tayangan sebelah malam, boleh smp rumah cepat sikit..Haha...

Biase kalo tengok tayangan malam, kami akan pergi hari Jumaat mlm Sabtu..So that on Saturday tu boleh la kami melandau..Ekek...

Pada aku cerita ni best...Boleh imagine tak korang ade system yg boleh kecikkan rumah then letak aje dkt mane2 kawasan lapang dkt mane korang nk..Haha..Aku nakkkkk..Aku nk buat rumah siap2 dkt KL, lepas tu transform dkt kampung..Haha...Lepas tu pulak boleh pilih kereta mainan ape yg korang nak utk dijadikan kenyataan...Seronok sgt imaginasi tu...Haha..

Ape2 pun cerita ni boleh layan..Mane yg baik amik buat panduan..Mane yg tak baik, amik buat peringatan...Huhu


Korang dh tengok cite ni?





End

2 comments:

Normi Nieza said...

cni xde panggung wayang..:)

this ni3za said...

Gi tgk dkt mesra mall la kak..huhu