Monday, February 11, 2019

KELIK KELATE PART III : TEAPOT TUBE

As Salam

Mase pergi Pengkalan Kubor hari tu, my SIL ajak aku beli TEAPOT TUBE ni...There had 3 flavors...Coklat, milk & strawberry..Harga lain2 ye...
Aku belo flavor COKLAT aje..Sbb my SIL ckp itu yg sedap...So kite beli la 2 tube...Blk rumah, kite try la squeeze tube ni atas roti...
Product ni HALAL..
Try test rase gak sikettt...
Rasa dia ok...Manis tetap semanis susu cuma add on rase coklat...Letak dekat half side of roti & lipat 2, dah cukup terasa dah..Kalo byk2 sgt nnt meleleh & terlalu manis plk...Huhu...

Dekat pasaran KL , aku masih belum jumpa lagi...Dekat online dh ade jual mcm dkt shopee...

So pada sesiapa yg belum rasa & terasa nk merasa..Boleh la beli..Ini jugak sesuai utk mereka2 yg nk cepat...Tak payah nk calit2 atas roti..Korang layar2kn aje dekat atas roti..Dah siap...Huhu..

Che mek masih belum try..Hata & aku aje yg dh try...Not bad..Cuma mcm yg aku ckp td...jgn letak byk sgt nnt rase mcm too sweet plk...Huhu

Kalo che mek layan, ade umur panjang, boleh g beli lg time blk raya nnt..Huhu





End

4 comments:

Normi Nieza said...

saya sendiri tak trbli lagi..haha

adianiez AIDA said...

wah. ada di pengkalan kubor ke?
ingat kan kat thai jer ada.
nak beli ni, nanti asben ada keje kat sana, nak kirim.
nak merasa jugak :)

Farah Dinah Hassan said...

kita suka yang coklat tuuu.. sedappp!

this ni3za said...

Kak Normi : Kena try test kak..huhu

Aida : F&N pun dh keluarkn product ni..tp price around rm6.80

Farah : Betul..Coklat tu sedap..huhu