Wednesday, February 06, 2019

PREMIER WATCHING : THE LEGO MOVIE 2

As Salam

Hari Khamis lepas, Hata dpt free premier watching utk cite diatas..Makanya, Lepas amik aku dkt LRT, kami terus ke TGV OU...Lepas maghrib baru join the gang ultimate cosplayers yg bercosplay that day...

Moh le layan sikit gmbr yg sempat aku snap sblm masuk panggung...
Hata & Captain of The Ultimate Cosplayers... 
Kamen Rider zaman aku sekolah rendah..huhu 
Lego batman... 
Time ni kami follow Hata ke bilik persalinan TUC..
Semua berkumpul dkt sini sebelum semua pun keluar serentak & diserbu oleh penonton lain utk bergambar...huhu
Yeay!!!!! Dpt free tix!!!

Actually buat group TUC aje yg dpt..Ramai lg dr program lain yg join premier watching nih...Kami TUC dpt tix ni dari Cinema Online..

Movie start pkol 9mlm..Tapi pkol 9.30mlm baru masuk panggung..beratur panjang nk beli pop corn...Ekekek..Tapi ok la..Sedang elok kami masuk, real movie baru nk start...

Cerita ni best..You alls boleh bwk anak2 gi tengok sbb Ammar & che mek sendiri pun layan tengok cite ni...

Aku nk cerita lebih pun nnt jadi movie spoiler plks kan? So korang tunggu smp 7th FEB 2019 ni utk serbu panggung ya?



Any way..Happy Holiday everyone!





End

2 comments:

adianiez AIDA said...

best nyer.
lama dah aida tak ke panggung, dgn anak2.
asyik layan movie kat android box.
cepat jugak movie baru kuar di android box kami.
hmmmm...
lain best nyer layan movie kat rumah dgn kat panggung, kan.
lebih best.
lebih ohsem.

this ni3za said...

Mmg Layan cite ni..huhu