Thursday, July 11, 2019

MEMORY : IFTAR WITH TUC

As Salam

Ramadhan hari tu,aku berpeluang join TUC team berbuka brsama..takde brbuka tmpt yg daboom..Cuma iftar dkt Amcorp Mall jer...I is OK..janji ade tempat nk berbuka..haha..Anak2 aku pun seronok sbb dpt jmp kwn pd anak2 TUC team yg lain..huhu

On that day, majority pakai costume yg simple2..Nak berbuka ke nak bercosplay?Haha...Meh layan gmbr ye..
Thanos dah pandai nak sambut Hari Raya..Hahaha
Fried Wanton ni sedap ye...Walaupun comel2 je...huhu 
Kawan yang Ammar & Che Mek duk berebut..huhu
best friend nihhh....Haha
Ammar with Spiderman & Baloon Captain America...Huhu

Dlm pkol 9 mlm gitu , kedai2 dlm Amcorp Mall semua dah nak closing..Skali dgn kedai2 mknnya sekali...Huhu...

So moh le kite berangkat pulang ye...Huhu...
Lepas sesi berbuka kami pun blk rumah..Tak kemana dah lepas tu..






End

2 comments:

Syaza said...

thanos pakai pelikat plak hihi

Cik Itah said...

nampak sedap pulak fried wanton tu