About

Tuesday, February 28, 2017

Kalau dah Purple Lover...

As Salam

Dari Zaman kolej kot..Aku suka sgt dgn kaler purple..Walaupun takde la smp semua nak purple, tapi kalo nmpk je brng2 purple yg comel2...Sure rase nk grab satu...kiki

Hari tu mase AVON buat SALE, terus aku beli 5 balang purple nih..kiki
Purple Lover
Aku mmg dah plan nk guna balang2 ni time masuk rumah baru..Alhamdulillah..Hasrat tercapai..Semalam mengemas dapur dari pkol 11am (lepas anak2 tido) smp pkol 1.30am....Balang tupperware tu aku dpt hadiah dari mak sedara Hata...Seronok sgt dpt balang tu tau...bukan 1..Tapi 3...huhu

Tetibe rase happy je nmpk kaler purple dkt rak dapur tu...huhu

Kalau nk tahu, penapis sayur ade kaler purple, jug ade kaler purple, tupperware ade kaler purple..huhu

Korang ade perangai gini x?kiki





End

No comments: