Lazada Birthday Blogger Contest

As Salam

Tak sangka Lazada berbesar hati nk buat contest utk blogger2 kan? So sempena dgn LAZADA BIRTHDAY YG KE-5, dieorg akan adakan LAZADA BIRTHDAY SALE starting on 22nd - 24th March 2014 nih. Diskaun up to 90% ....Banyak tu weehhhhh...huhu

30 blogger bertuah akan dpt menang hadiah dari Lazada Birthday Anniversary sale giveaway..
Contest ni start dari 1st March 2017 hingga 23rd March 2017



Lazada ni memang well known...Bukan setakat sebab barang yang dieorg jual banyak dan pelbagai..malah...diskaun yg diberikan pun mmg berbaloi sgt...Sometimes, SALE yg dieorg buat, mmg boleh cover duit minyak dan tol kalau kita pergi beli sendiri tau..huhu

So berbaloikan shopping dgn Lazada?

Kenapa Suka Shopping dengan Lazada Malaysia?

1. Sebab barang-barang yang dijual dalam Lazada Malaysia ni terlalu banyak pilihan...So kita mmg boleh pilih barangan yang terbaik berdasarkan review yg diberikan..Kalo product well-known, mmg kita akan dapat harga yang berpatutan.

2. Kalo time item ade SALE..Mmg berbaloi sgt nk membeli especially bab susu dan pampers..Mmg tak perlu dah gi survey banyak pasaraya untuk dapatkan harga yg berpatutan sbb harga yang Lazada Malaysia bagi mmg boleh cover duit minyak dan duit tol..hoho

3. Cara pembayaran yg banyak pilihan pun sesuatu yang menarik untuk terus membeli di Lazada Malaysia..kenapa aku ckp macam tu? Sebab kalo tak ada credit card, boleh guna debit card..Kalo rase nk selamat, ade item yg boleh dibayar semasa penghantaran ( COD )..Tambah pulak, kalo beli pada hari2 tertentu, akan ada diskaun extra dari credit card/debit card yg korang guna. JIMAT lebih tau..huhu


4. Pembeli jgk akan dpt maklumat ttg status barang yg dibeli..So that kite dah boleh get ready utk terima barang..



3 Favorite Products (Wishlist) :

Dah lama minat jam gini..Rase best gile kalo pakai time nk berzumba/jogging/hiking...Jam gini buatkan aku rase mcm seorg yang kuat..Tambah-tambah pulak sekarang dah start berzumba..lagi la keinginan pada jam ni makin membuak-buak...huhu 
Sangat best kalo dpt pakai time berzumba / jogging / cycling ..Aku akan rase lebih konfiden untuk buat semua step dalam berzumba..lebih yakin untuk melangkah bile berjogging..
Sesuai sangat dengan target 2017 aku...huhu 
Memandangkan sekarang dah duduk rumah landed, maka semangat nk membasuh baju 3-4 trip sehari tu mmg membuak-buak..Cuma sekarang kena control sebab penyidai baju belum ade yang sesuai..Still stand yang takde roda..So kalo dapat hanger ni, ianya akan sangat memudahkan kerja aku utk tarik masuk ke bawah porch kete kalo tetibe hujan..Tak perlu angkat kain masuk ke dalam rumah..huhu


How Do You Think Lazada Malaysia Can Improve?

1. Setakat ni pada aku semuanya ok...Cuma mungkin Lazada boleh mintak seller untuk tambahkan stock barang yang HOT SELLING..

2. Minta seller untuk proper pack item yang dibeli supaya boleh bagi impresi yang baik kepada pembeli.


3. Cuba buat sesuatu yang boleh mengelakkan pembeli dibawah umur 18 tahun untuk melihat item yang tidak sesuai dengan usia mereka.



What Is Your Birthday Wish To LAZADA MALAYSIA?

Happy birthday to Lazada Malaysia, May you will be more successful in future. We hope your business continues to benefit buyers by helping shoppers to save more. And promote the criticism as a catalyst to further improve all the existing shortcomings.



Anyone yang nak join this contest...Just directly to : http://www.lazada.com.my/blogger-contest/
Makin ramai yang join, makin besar peluang kita untuk menang hadiah-hadiah yang menarik dari Lazada Malaysia.

Prizes – More Participants More Winners

Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 


So ape lagi???Moh le join...
Bukan susah pun nk jawab soklan2 ni...
Siap boleh pilih lagi 3 item yg kite sangat-sangat nak miliki...huhu



End.


2 comments

good luck, ramai sy tngk yang join contest ni. btw, smart lah sneakers tu

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top