About

Friday, March 17, 2017

ZUMBA - AKO Fitness Dance Academy

As Salam

Semalam Hata btau yg hari Sabtu ni dia ade job nk kena settle..Maksudnya aku x dapat la nk join class Zumba...Memandangkan Ain Kalam ni ade buat kelas everyday, cuma tempat je lain2...So aku mintak Hata hantar aku ke class Zumba malam tadi..

Lepas hantar che mek g mengaji, Hata hantar aku gi Zumba class dekat Taman Setiawangsa...under Ain Kalam jgk...Kelas start pkol 8.30pm-9.30pm..Lepas hantar aku, Hata gi amik che mek, then patah blk tggu aku abih kelas Zumba...huhu

Alhamdulillah, Zumba class kali ni ok sajok...Walaupun step aku mmg caca marba..Tapi still boleh follow & aku still sweating..huhu
Zumba 160317

Thanks to Zin-Niz (kiri sekali) sebab buat Zumba yg best2..huhu
Thanks jgk tu Hata sebab melayan cheq..huhu

Next class will be next Wednesday or Saturday..huhu
Harap2 weekend ni dpt jogging dkt taman tasek titiwangsa lagi..huhu


Sometimes, aku fikir Zumba ni bukan je utk kite fit-kan body kita..
Zumba ni jgk aku rase mcm jadikan kita penari amatur..huhu
Seronok wehhh..huhu




#target2017
#fitmybody
#callingfor48kg



End

1 comment:

Shafyqah Azry said...

whaa bestnya dapat berzumba