Thursday, October 17, 2013

1 vs 3 = Tangan Sotong

As Salam

Entry : Sotong..sotong

Perghhhh..curik masa 5 minit utk update...kiki

Start from today smp prtghan bln 11 aku akan jadi super duper BUSY sebab sms winner list dah blast...MAIN KEJE aku skrg is reply email & rcv kol..mmg once sms winner dah blast aku akan BUSY mcm sebelumnya..tapi kali ni busynya lain mcm sikit sbb aku kene cover keje another 2 org lagi...gile byk kottttttttttttt....

Tadi BIG bos tny itu...then BIG BIG BOS plk tny ini...

Aku rase keje mcm guna tgn sotong...haha

Mate tgk keje lain..tgn kiri buat keje ini...tgn kanan buat keje itu...agak2 kalo kaki bleh buat keje selain buat aku brgerak...mgkn akan aku gunakan jgk..haha


Tapi aku suka sebab aku akan dilihat BUAT KEJE...dulu keje aku mngadap PC..BIG BOS nmpk mcm xde keje..pdhallllll...naik mereng otak karang ayat nk reply email...tgk log segala..1 case number kene bukak smp 4-5 system...


Xpe nieza...
Tggl sebulan je lagi utk jadi WIRA TUNGGAL dlm CS TEAM...haha

Lepas tu aku dah bleh tarik nafas lega sbb person yg ML akan masuk keje semula...hoho



End

2 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh bz sungguh nie...

thisni3zahata said...

ya...bz smp mentol kejab...haha