Monday, April 07, 2014

Parking..Women

As Salam

Entry : AEON BIG - KEPONG

Sabtu, lps g house warming my opismate, kami terus ke AEON Big - Kepong..plan nk beli susu che mek dlm tin yg tgh SALE..lepas tu, nampak ini :

Parking ni mmg betul2 dpn entrance..

Thank you to management yg dh mula implementkn perkara ni...

So, kepada pemandu2 wanita diluar sana, lepas ni bile ramai mngment yg dh laksanakan perkara ini, dh x payah risau lagi akan keselematan anda berseorangan..dekat sgt dh dgn entrance even still kene berhati2..tp selamat la sikit kan??huhu




End

4 comments:

Ayu Zan said...

bgus mcm ni kan.. rasa secure sikit

Ain Eddihar said...

Assalamualaikum . . Alhamdulillah ada jugak yang buat cemni . seronoknya :D

Asha Lya said...

bagus ada mcm nie kan..rasa wanita dihargai..kat cne pun ada dah tpi tak menyeluruh lagi

thisni3zahata said...

Ayu : ya..ok la dari xde kan??hoho

Ain : Sepatutnya dh lama dieorg buat..tp baru skrg ade kesedaran..kesian jgk dgn driver2 ppn dkt luar sane..

Asha : Harap2 nnt dieorg buat dkt semua tmpt.. =)