Friday, April 28, 2017

AHRFC Day Out

As Salam

Hari Jumaat, Hata bagi aku "ME TIME" ..Dah lama rasenye x dapat peluang ni...Ekek...Biase dpt time dekat rumah je...huhu

Makanya, hari Jumaat lepas kerja, aku jmp team AHRFC dekat KLCC...Lepas tu kami ke FLORA KAFE dekat Ampwalk...

Meh layan kami ye...
Apple Assam Boi... 
Soto Nasi Impit  
New Friends...
Ain & Jijah... 
Kenal sape si kumbang tu?huhu
Buat bday suprise jgk utk Nana... 
Kafe ni mmg tempat tumpuan org nk celebrate bday...
Boleh dikatakan, setiap 15 minit akan ada lagu happy bday dimainkan..
Boleh dikatakan jgk, stp pengunjung yg dtg is utk celebrate bday...huhu
So kalo rase nk celebrate dkt sini, rajin2 la jenguk FB Flora Kafe ni ye
Kalo nk siap sekali dgn decoration, dieorg ade sediakan jgk..
Cuma part price tu kena tny sendiri..huhu
Layan lagi...
Cermin mata tu xmo kalah..haha

Tak sangka dapat kenal dgn AHRFC team yg otaknya x berapa nk center sgt...Bising nau group kami time nih...huhu 

Banyak jgk yg kami borak & bincang..
Hopefully akan terus dapat berjumpa mcm ni lagi next time...
Tak sangka akan dapat KAWAN BARU pada usia aku yg skrg ni..haha.
Hopefully ape yg Head Admin of AHRFC plan akan dapat dijalankan...
Bergambar lagi sebelum blk...
Semua mcm dh weng..kiki
Nice decoration just on our head...huhu

Mase blk, aku tumpang Nana..Mujur la mek tu sudi nk htr aku blk..Kalo x..Terpaksa la Hata angkut anak2 semata2 nk amik aku...huhu


Semoga persahabatan yg baru terjalin ni berkekalan smp bile2 hendaknya..huhu




End

2 comments:

Mar Mansor said...

amboi seronoknya.. macam muda belia tiba-tiba..hehe
JanjiKita

this ni3za said...

Betul tu Mar..Tetibe je rase MUDA nau..ekek