About

Thursday, November 10, 2016

Birthday Goodie Bag

As Salam

Alhamdulillah birthday preparation utk che mek udah 70% siap!!!..Fuh!!!!

Kali ini aku bg meriah dgn brng2 sikit rasenye..kiki..
Sebabnya ini adalah tahun akhir che mek bersekolah tadika dkt sane...
Next year dh jadi anak2 transit je kecuali Ammar...

Start dari hari Isnin..Aku cuba sepantasnya siapkn susun atur brng2 goodie bag utk event esok..

Alhamdulillah kek pun dh order pada akak yg sama buat kek che mek last year..
Mujur la akak tu kate sempat buat utk event esok..
Risau jgk kalo nk kena beli..Sebabnya kami kena beli hari ini..
Bwk blk rumah, esok bawak pulak gi school..
Kalo order ni, akak tu boleh delivery terus ke tadika che mek..
Kali ni bile aku tanya che mek nk kek gmbr ape..Jawabnya "Gambar ape2 je"..So, ibu & ayah dh sepakat nk suprisekn che mek dgn pilih gambar ..........huhu..Kite tggu esok utk tgk gmbr ape ye?huhu

Ok..Moh aku share ape yg aku isi dlm goodie bag che mek tahun ni...
Mane tau boleh tambah2 idea mak2 yg nk buat bday anak2 nnt..huhu
Stationary Set..
2 batang pensil,
1 eraser
1 ruler..
Sharpener x de..kiki 
Aku beli dr last year lagi...hoho
Candy, Drinks & wafer..
Baloon pun ado!!! 
Sticker
Additional ...

Semua ni ada 55 sets..
Yg dh siap isi baru 40 set...Lagi 15 set aku kena siapkn hari ini sebabnya kalo buat time Ammar tengah celik mata, mmg mata aku pulak yg terjengil nnt..Haha

Pagi tadi pun dh terkantoi dgn Ammar...
Ammar nmpk goodie bag yg aku letak dlm bilik keje Hata...Terus kena cukai 1 wafer...kiki
Mujur aku beli ade lebih dlm 2-3..Kalo x??? 1 hal pulak nk kena g beli yg baru..hoho

Harap2 che mek happy time bg pd kawan2 esok..
Esok event start pkol 10am sebab ticer2 nk buat 2 session..
Session pagi utk tadika, tghari pulak utk anak2 transit..
Aku amik cuti esok...Harap2 dpt la happykn che mek walaupun si ayah xde..hukhukhuk..

Utk ticer2, aku bg isi goodie bag yg sama kecuali stationary...Aku ganti dgn brng lain..
Smlm ikut my bos yg nk beli brng2 utk jamuan akhir tahun sekolah anak dia jgk...
So aku terus je beli brng2 utk cikgu2 che mek & Ammar..My time is running out..hoho


Ok...
Blk keje kang kena siapkn semua2 kasi 100% complete..

Tggu update ttg bday event pulak ye...huhu





End

1 comment:

Cik Itah said...

okay..waiting for the nest entry hihi