Monday, May 19, 2014

DIY : Gubahan Hantaran - Telekung

As Salam

Entry : 1st Trial utk org lain..

Hari ini dalam sejarah...My bos said person yg nak kami deco2kan hantaran tu akan bg brng esok..sekali pagi tadi my bos smp, nah kau..amik 1 paper bag ada 2 barang. Kain telekung & kain pasang baju kurung.

Memula tu macam pening2 sikit nak deco mcmane..MAKA en.GOOGLE and BLOGGER2 yg baik hati tunjuk design dieorg lah sumber inspirasi aku & my bos..

Alhamdulillah siap utk 1 barang hantaran :
Pandangan dari sisi depan...
Pandangan sisi tepi pulakss..haha

Aku & my bos just deco kain sahaja...segala adik2..kakak2..abang2 bunga and deco dekat pahar, owner yg akan handle sendiri...Nanti akan ada sebuah Al-Quran comel diselitkan dblkng bunga2 tu..huhu...Perghhh..mmg mencabar tapi seronok tgk bile dah siap..Even x seperfect si professional, tapi tetap nak Vangga jgk..kiki



Alhamdulillah SIAP!!!
Alhamdulillah...Dapat rezeki lebih sikit bulan ni...
Alhamdulillah..Dapat la aku mengumpul sikit bekal utk Hari Raya nnt..kiki




End

3 comments:

Ayu Zan said...

lbh krg mcm masa ayu nikah dpt telekung digubah bunga. tp bentuk cm bantal tu kat bawah.. lawa kak.

Mar Mansor said...

hasil usaha titik peluh sendiri..

thisni3zahata said...

Ayu : Really? Huhu..ini pun jenuh memikir..kiki

Mar : Yup..Thx mar..