Friday, September 20, 2013

Vacation : USS - Far Far Away & Madagascar

As salam

Entry : Gambo lagi

Lepas melapik perut dgn sandwish...kami berjalan plk ke sini:

Layan lagi gambo kami...hoho

Far Far Away...terase mcm di sane plks..kiki 
Kami masuk tgk 4D Shrek...Memula dieorg bagi tgk & dgr cite dulu...Then dlm 5-10minit kami diarah masuk ke dewan utk tayangan penuh cerita tadi dlm bentuk 4D..sgt best..my Qaisara pun layan...siap ade percikan air & feeling something dekat kaki..haha..SAYA SUKA..SAYA SUKA (Gaya Mei mei dlm Upin & Ipin..)haha 
Lepas abih cite aku layan my Qaisara naik buai ni plk...
Suke jer che mek saya..haha 
Igt nk beli cekak princess tu..tapi bile fikir rege SGD15.00 terus letak balik..haha 
Manjerrrnye che mek...haha

Then kami ke madagascar plk...layan naik ini : 
Then naik sampan masuk ke Madagascar show : 
Seronok masuk dlm nie...hoho..
Happy Ayah...haha
Happy Ibu & my Lovely Qaisara

Sebaik je kami bergambo..tetibe bunyi kecoh dekat belakang..rupe2nya maskot2 Madagascar ni dtg..
Again kene beratur..kami bernasib baik sbb jadi org yg 1st 5..huhu 
With KING JULIAN 
With ALEX.

Lepas tu kami berjalan ke main road utk tgk maskot2 yg ada dlm USS nie berarak...




End

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

USS memang seronok kalau pergi... ^_^... salam kenal, rasanya macam first time singgah sini...

thisni3zahata said...

Huhu...mmg best waheda..rase mcm nk g lagi jer..kiki (verangan)