Monday, September 23, 2013

Weekend..

As Salam

Entry : Ntah ler..

Hari sabtu aku telah dipaksa oleh Hata utk hangkut my Qaisara ke Plaza Alam Sentral. Actually Hata ade keje kat SACC..tp dipaksanya aku ikut sbb risau aku bosan duk umah..aku xde rase ape2 pun actually..tetibe mood nk BERJALAN & WINDOW shopping xde plk..haha

Nak x nk kene la pegi jgk..aku dh btau awal2..make sure keje siap within 2.5hrs. Aku xmo lebih2 sbb risau dgn my Qaisara yg mgkn akan beronar anytime..kiki

So smp je Plaza Alam Sentral Shah Alam, aku bwk my Qaisara masuk the store dulu..tetibe terembat 2 lai baju SALE..kiki..then bwk my Qaisara isi perut dekat KFC..redeem ayam 2 ketul dr Hot Tiket & aku amik snake plate
Pkol 6pm smp umah...


AHAD : Driving Lesson

Smlm pkol 2.30PM my driving instructor dtg amik kat umah & bwk ke Batu Caves utk blaja parking & bukit..

Utk parking aku bleh tahan lagi..cume kene igt check point mane & kiri or kanan je..tapi bab kat BUKIT tu..ya..ampun..rase mcm apehal dgn aku nie??mengelabah semacam..haha

On 3rd trial baru ok..itu pun time turun aku meluncur mcm main skate board..haha

Next week kene g KAJANG center plk utk belajar penuh..kene gerak dr umah pkol 6.30am & akan blk umah around 2PM...perghhhh..pagi bebenor yope oiii..udah rase nk g menoreh getah plk..haha

Smlm OTW nk blk umah..Aku drive dr Batu Caves smp Kepong..lalu MRR2..ketor lutut aye kome wehhh!!!..haha


Harap2 aku ni cpt la pick-up ape yg instructor tu ajo..haha



end

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

paling tak suka dulu bila belajar tang bukit...sangat tak suka...cam complicated jer rasanya...

thisni3zahata said...

hahaha...mmg susah..rase mcm apesal la x lepas2 nieh???kiki