Wednesday, May 14, 2014

Berlumba...Racing...

As Salam

Entry : InsyaAllah bertambah tahun depan...

Tajuk ENTRY x boleh blah..haha

Kelmarin my kakak btau she's pregnant..siap sms aku tanya mane nak dpt kurma AJWA yang aku makan mase preggy che mek last 4 years..Semalam gi cari x jumpe plk..InsyaAllah ade mase weekend ni aku tlg carikan..

Then mlm tadi my kak cik plk btau cerita yang sama..means cerita yg 1 of my sis preggy..terus conversation kami jadi panjanggggg!!!..

Terus jugak my kak cik ckp die pun teringin nk tambah lagi...Mane tahu this time rezeki Allah swt nak bagi bby gurl plk dlm family dia...huhu

Lepas tu tghari tadi, tetibe whats app aku gambo ini:
Guna ayat MENGIDAM.. boleh??haha

Ok..Done!!

Tetibe aku pun rase nak "menambah" jgk..nak join sekaki "mengidam" mempelam...Eh..haha boleh???

Sorang preggy..mcm semua nak mengidam retek (jugak)..haha


To those yg dh terliur tgk fresh mempelam ni..sila2 la cari di kawasan terdekat ye..haha


InsyaAllah..Tahun depan bertambahlah cucu mak & abah..bertambah jugak la calculation duit raya aku..kiki



End

2 comments:

Ayu Zan said...

haah. kat kmpung ayu pun musim pelam. esok nak balik bedal pelam.mak kata makan pelam xpe. asam ori. jgn makan jeruk.ada bhn pengawet,cuka lg

Asha Lya said...

bertambah2 la anak buah sis kan..meriahnya