Monday, May 12, 2014

Ole-Ole Langkawi...

As Salam

Entry : Pepero & Kisses

Pagi tadi smp opis tgk atas meja dah ada ini :
Pepero & Kisses Chocolate.

1 of my opismate g holiday ke Langkawi...Alhamdulillah..igt jgk die pada kami di opis ni..hoho..

Aku rasa mcm ade orang yg masih ragu2 dgn PEPERO ni...ade tak??
Kawan aku punya kawan duduk dkt JAPAN..so die pun btau la packaging PEPERO kaler ape yg kite (org Islam) boleh mkn & tak boleh makan...They said yg kaler kite x boleh ambik is PINK KUNING rasenye..

Kalo x pasti lagi..boleh la tny yg pakar ye..huhu



Kalau sesapa tahu boleh la share dekat sini...Sharing is caring..huhu



End

3 comments:

Asha Lya said...

tak pernah lagi lya mkn nie coklat pepero..tak ada kat cne jual

Jamie Arisa said...

ouuuuuhhh nampak sedap nih...! nak sket.. hehe

thisni3zahata said...

Asha : Nnt g honeymoon di langkawi..boleh borong byk2 dkt sane..huhu

Jamie : Meh..sini..haha