Monday, May 12, 2014

Twinings Of London : Peach Tea

As Salam

Entry : Memang Feeling di LONDON..

Last 2 weeks kot, opis stock up refreshment..this time dieorg byk beli tea yg pelbagai perisa...
Twinings Of London : Peach tea

Bile bukak aje packaging tea bag ni dah boleh bau dah...bile air panas cecah je ke tea bag ni pulak..Pergghhhh!!!! bau die memang buat aku pejam mate..wangi sangat..hoho

Bile dh siap segala, cecah aje lidah..(sambil tutup mata feeling..) tetibe rase mcm duduk dekat anjung rumah di LONDON..tambah plk dekat opis ni tgh hujan..bertambah la berangan aku..haha

Tapi seriously mmg sedap Peach tea ni..huhu



Sape yg belum rase boleh try..pd aku mmg x menghampakan..haha



End

3 comments:

Asha Lya said...

boleh la berangan2 mcm duk kat london ya sis :D

Ayu Zan said...

penah try peach tea. mmg segar dan relax...

thisni3zahata said...

Asha : ye...Verangan sangat..haha

Ayu : Sedapkan?? ++ bau die..perghhh..huhu