Wednesday, May 14, 2014

Volkswagen : Jetta CKD Launch

As Salam

Entry : Berangan nk kete ini..haha

Okies..Sejak2 iklan ini duk berlegar2 dlm blog aku..tetibe berangan nak yang ini plk..
Nampak tough jer..hoho
 
Rege nyaaaa...
 
Bonet die luas ok..
Rase mcm boleh baring je dlm tu..hoho
Airbag dekat stereng... 
View..

Tetibe berangan je kan kalo2 ade rezeki lagi 3-4 tahun...aku lebih suka kaler ini :
Nampak bergaya & stylo jer..kiki

Ok..STOP berangan...
Moh kumpul pitih utk ini plk lepas kumpul pitih utk rumah..haha


Sape belum ade kereta or nk buat second car..jom join aku berangan same dgn kete ini...
To those yg minat dgn VW la..huhu


End

3 comments:

Asha Lya said...

aishhh boleh la sis kalau lya berangan nak kan nie

Mar Mansor said...

memang best kalo dapat free..dapat test drive pon dah ok pe..

thisni3zahata said...

Asha : Jom La kite berangan bersama2..hoho

Mar : YES!!..Dapat test drive lagi bagusss...hoho