Birthday Surprised : #2 - Sisters Kitchen

As Salam

entry : mkn free

Jumaat lepas mase sarapan kat lvl 5 tetibe my opismate wish Happy Bday to me..rase terkejut sbb she is not in my FB friend..tetibe terpinga2 mcmane bdk nie bleh tau bday aku..kiki

Then bile naik opis...Alhamdulillah ramai yg wish..siap BOS dan BIG BOS pun wish sekali..terharu dowh..sepjng aku keje 5 tahun kat opis lama dulu pun xde mane2 bos yg wish kecuali sorg bos yg mmg ade dlm list FB aku..tu mmg wish sokmo..kiki

Time lunch dieorg tetibe tny aku nk mkn kat mane..aku mmg xde plan nk mkn kat mane2 tmpt yg special..aku jenis yg "I FOLLOW"..janji tmpt yg aku mampu bayo & HALAL..Anak tekak sendiri dgn anak tekak org lain mane same kan??..kiki

So lunch hour tu dieorg hangkut aku ke sini :

Kedai nie dekat dlm bangunan G-Tower sebelah tabung Haji..
Aku amik set ini : Fried Chicken with Prawn..

Maklum le 1st time pegi..mmg harus aku blur..kiki..So far rase die sedap jgk la..tp aku pelik ape kes ade sambal belacan??x kan coleslow cicah belacan??kan??Set ni jgk dpt free desert a cute slice of soft cake & ice lemon tea..ok la kan??

Opis mate aku byrkan dulu, sbb dieorg dh siap kira dlm 1 bil. So smp opis aku skype opismate yg byr td then she said x payah bayo sbb today is my bday...so kire dieorg belanja la..kiki..Alhamdulillah..

Actually aku malu sbb aku kan staff yg baru...so xkn la nk kene celebrate gitu sekali...

Mase pkol 3pm my BIG-BIG BOS called Dato' Kong dtg kat tmpt aku..then he called a few other staff & nyanyikan aku lagu Happy Birthday ramai2 & serve kami dgn the best Nasi Lemak in Jalan Ipoh..bunyi mcm kelakar tapi aku rase mcm nk menangis sekali lg sebab x pernah pun di buat org mcm tu kan??(sbb aku x pernah merasa..haha)


Then lps blk dr toilet tetibe nmpk 1 woven bag yg penuh dgn bermcm2 product kat bwh meja..that time mcm CS bos dh blk..terus tny yg lg sorg..prize tu nk htr pd sape & nape x wrap...she answered me that itu aku yg punya...dia bg aku as bday present sbb today is my bday & sbb dia x dpt join mkn2 dekat sisters kitchen..Ya Allah..lagi sekali aku rase mcm terharu & surprised sgt..sgt..ok..

Ape mende productnya??nnt ade mase aku update...start dr Jumaat smp smlm mmg xde mase nk kelebet satu-satu product yg aku dpt..kiki


Alhamdulillah..rase brsyukur sangat sbb dapat merasa perasaan gitu..


end





Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top