Ramadhan #8 : Jom Western

As Salam

entry : mkn luar lagi...

Haihhhhh...bile la mood nk masak kat umah nie dtg kembali???hikhik...

Smlm aku nk g bli kain utk buat jubah utk my Qaisara...saje nk + collection sbb baju kurung che mek dis year 2 pasang je..nk jahit baju kurung aku x teror sgt lg...so plan buatkn jubah je...jahit pun straight je...hihi

So alang2 udah ke Nagoya AEON Big Wangsa Maju, kami terus plan brbuka dkt sane je..igt nk mkn dekat jom bali..sekali dieorg tutup da...terus ke "JOM WESTERN"...rasenye ini anak beranak JOM BALI jgk sbb logonya same...kami order & reserve tmpt dulu then baru g nagoya & masuk AEON Big utk beli plastic box brtutup utk aku susun brng dekat dapur..SEMAK rasenya...haha
Meal aku...
Beef spaghetti & Sirap bandung laici.. 
nasi goreng with beef..
sedap jgk..daging die lembut...

Che mek nie tetibe MALU
siap tutup muka & said "jange ambik gamba SARA"...
boleh???


Mknn die ok la...rase mcm mknn express sgt..jadi la sbb buat keputusan pun expresskn...huhu



end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top