About

Friday, October 23, 2015

2nd Pregnancy Journey : D.I.Y Nursing Pillow Case

As Salam
08-05-15

Disebabkan nak tgk tv Hata plk lupe nak tgglkn broadband, makanya moh le kita men-DIY kan 1 of my DIY project..huhu

Layan gambo ye...
Dasar bantal..
Sila d/load pattern ni dlm tenet ye..huhu 
Hasil potongan mngikut dasar tadi..
Nampak gebu kan???hoho
Ikit korang la nak gebu ke idak ye.. 
ini as inner..sebab nnt akan diisi dgn fiber or kekabu..
Nursing pillow case-nya..
Potong ikut ukuran yg sama mcm gambar 1st..
Tapi sehelai drpdnya, aku potong mcmni, utk ruang masukkan bantal..
Boleh letak zip or jahit ke dalam sikit mcm sarung bantal biase..
Nursing Pillow







#throwback
End

No comments: