About

Wednesday, December 09, 2015

Exchange Gift : MASALAH AKU..

As Salam

Title ENTRY mcm ape je kan???hahaha

Ye memang MASALAH aku sekarang ni bile tiap kali nk membeli barang utk EXCHANGE GIFT nih..

Dah beli..ikut suka mata hati...
Dah siap wrapped..

SEKALI time nk htr TETIBE RASE SAYANG PULAK nak bagi..
Boleh gitu????
Terus PAKSA Hata gi kedai cari yang lain sebab aku sayang nk bagi..hoho..
2 Kotak kecik itu adalah hadiah2 ASAL yang aku plan nk bagi utk OPIS event & GROUP event..
Setiap event akan dpt 1 kotak besar & 1 kotak kecik based on BUDGET yg diberikan..

TAPI yang KOTAK KECIK tu la aku sayang nk BAGI..Jangan ckp aku buruk siku ye..belum bg lagi..baru cadang nk bagi..haha

Akhirnya semalam dapat brng REPLACEMENT yang lebih kurang harganya dgn si kotak kecik kesayangan..wakaka..ok la kan??
Office Exchange Gift

Akhirnya..Inilah exchange gift utk office yg berjaya aku pilih...wrapped & letak bwh christmas tree..Dah xmo pandang2 brng lain dah..nnt aku berbelah bagi lagi..Pening lagi Hata nk melayan aku mncari brng yg lain...kiki

Exchange gift utk group pun aku tukar yg lain jgk utk replace kotak kecik tu..Dpt la 2 kotak hampir sama besar mcm dkt atas tu (gambar 1st)..Yang itu pun aku dh pilih..wrapped & tinggalkan dkt drawer office.. Tggl nk masuk dlm paper bag / tote bag / plastic bag je..huhu

Harap2 semua penerima berpuas hati dgn brng yg diterima nnt...walaupun brng xde gambar santa claus or olaf or christmas tree or snow...tapi wrapping tetap ada kaitan dgn christmas..Haha..

Ok..Dah puas hati dgn exchange gift..Lepas ni pening fikir wedding gift this Saturday plk..huhu









Opis korang ade buat gini?
Seronok sebenarnya...
Cuma nk mencari yg sesuai tu yg PENING..kiki





End

2 comments:

Asha Lya said...

Lah blh plak ya mcm tu kihkih..

thisni3zahata said...

Asha : Kan??? Pening tau mcm ni..hahaha..Tp brng replacement tu pun sy suka jgk...haha