Dessert Berbuka Puasa : Pudding Caramel

As Salam..

Salam Ramadhan Semua!!!!!

Alhamdulillah hari ini hari ke-2 kite umat Islam berpuasa..

Ape menu bersahur & berbuka korang semalam?
Menu bersahur aku smlm simple je..Sambal tumis dgn ikan kering goreng..Siap bertambah..huhu
Menu berbuka plk is ikan keli bakar & ulam..Settle..Simple je..

Dessert pulak Hata masak Pudding Caramel... 
Pudding Caramel.

Sabar aje tau mase nk makan pudding ni..Actually x dpt mkn time berbuka pun sbb lepas berbuka aku bz dgn si Ammar yg nk tido..Dah tido xmo berenggang plk dgn aku..Nk jgk melekap..Tido dkt perut la...Dkt lengan la..Bawah ketiak la..Yg pasti AKU X BOLEH KEMANA2..Sudahnya sahur tadi baru dpt mkn...huhu

Ok la..Janji dpt makan kan???Mujur la che mek x habiskn smlm...ini boleh dikatakan fevret che mek jgk ni...Hata ckp bertambah2 che mek makan...huhu


Ok..
Dessert utk berbuka puasa hari ini dh x perlu fikir sbb yg ini pun x habis lg..kiki..So kite perabih aje yg ini dulu kan? Elakkan pembaziran...kiki



Petang sikit nnt kite cari menu lauk berbuka utk hari ini plk..huhu


Alhamdulillah, opis dh approve operation hour utk sepanjang ramadhan ni..masuk 8.30am..Balik 4.30pm..Ok la dari last year..huhu




Ape menu berbuka korang?



End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top