Thursday, July 21, 2016

Kisah Ammar : Lagi Simple Birthday Celebration

As Salam

Hari sabtu pagi kami ke open houz dkt Kampung Merbau Sempak dkt Sungai Buloh...
Lepas tu g amik kek dkt kwn sekolah...
Lepas tu blk rumah rehat2 kejab..Lepas Asar gerak ke Kajang sebab nk g beraya dkt rumah kak ipar plk...huhu
Ber-pinky kami 2 beranak di hari raya ke - 11..
Baju kurung che mek tu aku beli dkt AEON...Ade SALE..
Tgk size besar sikit..Tapi xpe la...Aku grab je...
Che mek memula rase pelik sikit sbb lengan baju tu berlubang2...
Aku ckp..."Pakai je..itu fesyen..." huhu

Smp je dkt Kajang, kami menunggu our BIL blk dr service kete...
Then baru start potong kek...
Lagi acara potong kek...

Ammar x paham ape2...Cuma sengih je time pegang pisau & potong kek..
Che mek ye..Happy je die dpt join si adik potong kek lagi..huhu

Lepas potong kek kami makan satay...
Dah kenyang layan main bunga api pulak..
Jadi la kan?
Janji ade activity..
Esoknya (ahad) tghari lepas Zohor tu kami ke Sungai Buloh jugak lagi...
Tapi kali ni tmpt lain plk...Kwn opis Hata buat open houz...
Layankan aje..janji beraya...huhu




Dh byk rumah kwn2 gi beraya?





End

No comments: