30 Days Left...

As Salam..

Tak sedar September bakal menghabiskan 30 harinya..ekekek

Tak sedar jgk 30 hari je lagi Hari Lahir che mek..Hmmm

Isnin hari tu, che mek x gi school, ade bday celebration dkt sane. Aku xmo tunjuk gambar pd che mek sebab risau che mek sedih sbb x dpt join...huhu

Alih2 kelmarin blk dr school, che mek tunjuk dpt goodie bag..mcm2 dpt dlm tu..Siap ade notebook, crayon, eraser & jajan..

Terus aku terigt ape brng nk diisi utk bday che mek nnt..Bile main LONTAR KE BELAKANG (throwback)...Baru la terigt ade dah brng2 utk isi goodie bag tu..Cuma bagnya aje yg xde lg..Barangnya dh ade...Maka misi meng-google diaktifkan..hoho

Tetibe jumpa ini :
Frozen Handmade Paper bag
Ehsan google... 
Frozen Handmade Paper bag
Ehsan Google..

Cantik sgt kan???
Tapi mampu ke aku buat 60 set???

Ade jgk trfikir nk letak brng2 tu dlm bag ini je..
Organza Favor Bag..

Tak guna byk bahan..Just print sticker utk tepek dkt kain organza ni je..huhu
Masukkn semuanya dlm bag organza ni..Dah boleh dpt view mcm ini :
Frozen Goodie bag..
Ehsan Google..
Simple aje kan???
Hmmm..mcm menarik..kiki
Bile dh ade Ammar ni...nk buat ape je perkara yg perlu FOKUS, mmg x dapat nk FOKUS sgt...Huhu..Makanya lebih baik aku cari cara paling simple tp comey utk bday che mek..huhu

Ok..Dh boleh start buat kira2..kiki



Nnt kalo ade ape2 progress aku update lg ye..huhu
Semangat sgt si ibu nih...kiki





End

2 comments

cute kan paperbag tu..saya pon suka

Reply

Cantik2, teruskan usaha gigih ibu ye, mesti chek mek gembira tgk hasil usaha ibu.

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top