Makan..Makan..Makan...

As Salam

Sabtu & Ahad kami anak beranak kerjanya makan..Makan..Makan...huhu

Sabtu pkol 11 Hata gi tupperware belikn order dr bdk opis..
Lepas Zohor kami gi OU..

Smp2 je kami g mkn dkt kedai wafer..Amik 2 set wafer & 1 ice lemon tea..Malas nk order air byk2..Rase x berbaloi..kiki..Aku pulak mmg dah siap sedia bawak sebotol air masak dr rumah...

Lepas mkn dkt wafer, kami jalan2 survey kasut sekolah che mek..Ada..tapi xde size utk yg SALE item..haha..Xpe lah..kite tggu bulan 12 nnt..Mesti ade SALE kan?

Lepas Asar, jalan2 kejab smp la Ammar poo poo..Lepas bersihkn..terus ke Johnnys pulak makan..dah order2 tgk2 rase2 mcm x cukup..Sebabnya this time 2 cinta hati makan dgn berselera sekali...Smp 2 kali tambah order...huhu

Dah siap makan, round2 lagi..Lepas maghrib kami blk..OTW blk, aku beli Cinnabon pulak..Layan lagi..Makan lagi..

Balik rumah semua terbuntang..huhu

Ahad pun kami keluar lepas Zohor..Kasi anak2 rest secukupnya then baru keluar..kiki

Kali ni kami gi makan dkt Boat Noodle pulak..
Order noodle, fruit salad, chicken meatball, crunchy spinach & 2 air..1 ice tea & 1 coffee ice..
Layan sampai kenyang..
Kami..
Makan-Makan..
Lepas mkn dkt boat noodle, bawak che mek gi mkn ice cream tutti frutti pulak ( dah janji if she behave..Aku belanja ice cream..)..Sementara tggu che mek abih mkn, aku mengular mncari 7e sbb perut dh rase mual..Aku lupa yg aku TAK BOLEH MINUM KOPI time makan ..Minum saje boleh..Tapi kalo disulam dgn makanan..Mmg gini la jadinya...

Selesai semua, kami jalan2 lagi..Round2 je..Lepas tu mase OTW nk blk, singgah dkt kaunter mknn IKEA yg jual air, hotdog, karipap & ice cream aje tu..Kami beli 1/2 dozen karipap, mineral water & soft drink(boleh refill)..Layan 3 ketul karipap pulak..

Dah selesai, kami blk..Smp rumah 5 minute sebelum Azan Maghrib..huhu

Malamnya, Qaisara & Hata mnghabiskan karipap..Ammar dah Zzzz..Aku pulak masih kenyang..huhu

Itu lah cerita weekend kami..
Tak tau la kenapa tekak ni rase nk makan..makan & makan je dalam masa 2 hari tu..Padahal dua-dua (aku &Hata) gaji pun belom lagi...haha..Berani sgt hujung2 bulan mkn mewah2..hoho


Ok la kan?
Berani kerana makan..wakaka






End

2 comments

boat noodle lagilah bermakngkuk-mangkuk..makan ..makan..makan

Reply

hee~ betul betul punya program makan2 tu.. saya dah lama tak ke OU.. ape la khabar OU sekarang.. hahahaha~

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top