About

Wednesday, October 26, 2016

Patah X boleh disambung..Hilang Boleh Diganti..Tapi......

As Salam

Cerita Isnin..

Tadi mase smyng Zohor, aku TERPAKSA lelapkan mata walau 10 minute..Mengantuk sgt..Nmpk bebenor badan still x bleh adapt  bangun pkol 5.10am..Sebelum ni bgn pkol 6am.hoho

Bile nk terlelap tu..harus la aku mncari PORT yg tersorok sikit..xmo la kaki mnghala ke arah org nk smyng kan?Mase beralih tu..Aku main sauk je bag telekung & tudung & brooch..Sampai x perasan aku x amik skali dgn ID keje & kad TnG..

Mase nk bangun blk opis tu, aku mnggagau jgk cari..xde!!!
Terus pening2 lalat blk opis mncari..Smpkn ade staff yg nk g solat pun aku mintak die tlg carikn sekali lg..huhu..Malangnya xde..Cepat2 aku pinjam ID bos turun g lobby utk tnykn ttg ID..Berdebar2 jgk time nk mendekati kaunter tu..hoho

Dgn sayu je aku tny akak guard..

"Akak..ade x sesape return ID card dgn lanyard mcm ni?" - Sambil tayang ID bos..

" Oh..company..... ye..Tertinggal dekat surau?" Mata aku mula bersinar..

"Haah kak..." Laju je aku jawab..

"Ade ni tadi orang tu hantar.." Sambil tangan seluk laci...
Makin bersinar mata aku bile dh tgk lanyard tu..huhu
Dalam hati x putus bersyukur..huhu

" Terima kasih kak." Sebaik je akak tu pass lanyard pd aku..

Fuh!!!!
Tarik nafas hambus nafas bile dh dpt blk ID Opis..
ID yg Hilang

Kalo dah jodoh..Tak kemana dah iye dak?huhu

Bersyukur sgt sbb ade insan yg berhati mulia return to guard..huhu

Aku risau bile kad ni hilang..Bukan je amik masa utk dpt replacement....Pitih pun melayang jgk tau..huhu




End

No comments: