D.I.Y : Birthday Paper Bag

As Salam

Fuh!!!!
Eheheheh..

Tinggal 3 hari je lagi nk celebrate bday che mek dkt school..Event 5hb x jadi..So kite buat dekat school aje la..hoho

Semalam bersungguh aku meng-complete-kan brng2 utk goodie bag che mek..huhu
Hari ni smp opis AWAL...So kite buat la keje lain selain dr keje opis kejab sebelum masuk waktu keje..kiki
Plan nk bunjut2 goodie bag x jadi bile aku jumpe semula paper bag putih ni..hoho
So semalam terus beli gam utk start men-DIY..

Hasilnya akan jadi gini :
Birthday Paper Bag

Tagging tu aku dh PRINT awal2 lagi..Kali ni kite print sajo sbb Hata x sempat nk design & x sempat nk g print sticker..

Kalo nk tahu, tagging ni aku DESIGN SENDIRI guna Adobe Illustrator...kiki
Perghhh!!..Lama gile x guna software ni..So hasilnya xde la WOW! sgt...Design syok sendiri je..kiki

Ok la tu kan?
Janji bercorak..hoho
Isi dalam?
Nnt aku cite dkt entry lain...kiki





End

2 comments

Comey je, jimat pun jimat..just bli bhn je

Reply

cute sebab kreatif awak ni

Reply
CodeNirvana
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top