Felt project & G.A

As Salam

entry : mood ke laut di hari jumaat

Hari ini x tau la knp...mood mcm ke laut sgt..kejab2 laut china selatan...kejab2 selat melaka...haha..

Tgh2 ke laut nie ...tetibe dtg sekali imbas..My Felt Project yg udah lama terperap dlm bag ..x brsentuh langsung sejak dtg KL..sentuh pun gitu2 aje..sipi-sipi...

Tetibe teringt Hata ade tny aku dh brp follower dlm blog...aku btau la sekian2...then he said..

Hata : "Bkn ke hari tu ade btau nk buat GA?"..
Aku : "Haah..nape?"
Hata : "Dh start blom?"
Aku : "Belom..Xde idea nk bg ape...bakpo?"
Hata : "Kalo nk buat G.A buat la..felt awak kan byk lg...buat la ape2 then buat la prize utk G.A.."
Aku : "Hhmmm..ok jgk kot...tp netbook dh x bleh on..semua felt idea ade kat sane"
Hata : "Cari la semula"
Aku : Pandang Hata & ???

Actually itu adalah idea yg bernas dr Hata..dr aku peram felt tu lama-lama baik aku guna utk meriahkn blog nie kan???kiki

Semuanya masih dlm perancangan...nk buat skrg mmg x cukup mase dh sbb sebab takut prize x smpt smp b4 raye...so aku plan nk buat lps raye as Hadiah Hari Raya...huhu

Tp tetibe terfikir ade ke yg nk join??


Aku plan nk siapkn prize dulu baru buat G.A...
X de prize G.A jalan..nnt semput aku nk mncari prize yg lain..huhu


idea..idea..idea...come to me..kiki


end

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top