About

Friday, November 13, 2015

Kisah Qaisara : Potty Training

As Salam
ehsan google

Alhamdulillah..Bulan ini dh berjaya mem-potty training-kan che mek..huhu

Jgn terkejut ye bile baru umur sekarang kami berjaya ajar che mek..kiki..Sebelum ni che mek berak dlm pampers..Buang air kecik dlm toilet / bilik air.. Bersabar betul aku bile dgr cite che mek die tahan berak dkt school semata2 sebab dkt school berak dkt toilet.

Bile dh x tahan sgt barula che mek berak dkt school. Mcmane nk tau che mek berak dkt school?? Blk dr school..x sempat sampai rumah che mek akan cerita :

" Hari ni Sara berak dkt jambe "

Aku & Hata senyum & bagi la kata2 semangat...

" Kalo berak dkt toilet senang je taik nk jatuh..Nak basuh pun senang. Xde la melekat dekat bontot."

Che mek angguk & sengih je..

Alhamdulillah..Bulan ini kami berjaya pujuk che mek fully berak dkt toilet..Kadang2 che mek sendiri ckp nk berak dkt toilet.huhu

Anak org lain mgkn umur 2 tahun dh berak dgn toilet..Xpe la mak bapak dieorg rajin..kiki

Kami ni terlebih rajin..huhu
Nak hentam..hentam la..ade aku kesah??
Duit pampers anak aku ko byr ke????
Kikiki






End

1 comment:

Mar Mansor said...

mencabar sungguh nak ajar aisyah saya membuang kat toilet..even dia dah boleh buang air kecil kat toilet.tapi, bab membuang besar kat diaper lagi.sedih