Star Wars Rouge One : Sunway Pyramid & Sunway Putra Mall

11:26 AM

As Salam..

Hari Khamis lepas adalah hari premium show utk Star Wars : Rouge One..So Hata terlibat utk ber-costume..Aku layankan aje..lepas kerja, terus kami ke sunway pyramid..Lpeas je Hata start event, aku pun blk naik uber..Tawakal aje la..huhu

Moh layan gambo...

Memula sampai, xde lg crew2 dr SWMFC...So kami jalan2 dulu ke tempat atas ni dgn Hata pakai baju overall..Udah mcm anak kapal landing dkt bandar mane2 je..haha
Lepas maghrib kami pergi semua ke TGV & tgk crew dah start ramai..So Hata pun terus la prepare the suite....hoho..
Boba Fett..

Hari sabtu pun ade event yg sama..Tapi kali ni adalah charity Event yg masa SWMFC jemput 40 org anak2 yatim utk layan Star Wars Rouge One secara percuma...Siap dlm goodie bag lg tau...huhu

Movie start pkol 8.30pm..This time Hata bg aku tgk pulak...So ade dpt free seat & Hata pun tgk jgk di celah2 tangga dgn anak2...FREE SEATING..kiki

Moh le layan gambo after event :
TQ to photographer sebab amik gmbr candid kami..huhu
Che Mek saya...
Group
Ralit awe saya tu tgk Yoda bergerak2...
Hata said Ammar mengekek ketawa tiap kali si yoda ni bergerak ikut arahan ( yg pakai baju overall tu) - Wan Kedah.

Habis je event, kami terus balik bilik..Penat weh..Bukan setakat penat menunggu & menonton..Penat mengejar si awe pun mmg ye sgt..hoho

Alhamdulillah event ni berjaya & aku tgk anak2 yatim yg dijemput pun seronok je layan cite nih..

Semoga ade lagi rezeki bg kelab ni anjurkan event2 utk mereka2 yg memerlukan..





End

You Might Also Like

2 comments

Like us on Facebook