About

Monday, January 11, 2016

Sewing : Baby Bib & Baby Pillow

As Salam

Sabtu petang plan nk g melawat kawan Hata yg aku dh kenal since 3rd day aku & Hata kenal...Agak2 dh brp belas tahun tu???huhu

Bile bab baby2 nih aku punya semangat mula la semacam..Haha..

Gile beli brng baby yg loose...Add on brng yg x pakai lg dekat rumah dan jahit sikit yg simple2..huhu

Maka terhasillah ini :
Baby Bib & Bantal Bayi berlekuk...
Tang bantal tu aku x buat renda2..x sompek..haha
Barangan baby yg loose & buat hamper sendiri...
Baby yg kami lawat...

TAPIKAN...

Masa baby bib ni dh siap..che mek SIBUKKKKK sgt mcm duk adjust2 dkt tengkuk die..Risaukan kot2 melekat plk kotoran dgn baby bib tu, MAKANYA..aku pun jahit la lagi 1..DARI KAIN yg sama...Sabar aje la..Mujur x susah..kalo idakkkk..mmg aku jadi "mak kau hijau"..haha
Che mek & Bibnya...
Hai lah anak..huhu

Ok la kan??? Janji ikhlas..Mane tau boleh jual...kiki

In Shaa Allah, next week g melawat kawan aku mase form 4 pulak..
Skrg tgh OTW nk buat baby bandana plk sebab my fren dpt baby boy..huhu



Ok..nnt dh siap baby bandana aku up cite dkt sini ye..huhu...

#sayajual
#sayanakjuallah

huhu

Badan kena hinggap selesema...
Rasa ting tong je..haha

End

2 comments:

Asha Lya said...

Hasil dri kja tgn sndiri tu...cntik2 comel2

this ni3za said...

Huhu..Puas hati dpt siapkan lya..huhu