About

Thursday, March 03, 2016

7 Months Baby Food : Rolled Oat + Pisang

As Salam

Semalam blk keje kami ke JAYA ONE ..Sebab Hata ade meeting dgn community Star Wars. Ade event yg Hata terlibat. Ade kerjasama dgn Unicef jgk. Sejam lebih jgk tggu Hata habis meeting..Mati kutu aku dgn che mek + Ammar membawak diri.Mujur ade mr.DIY & tempat FREE COLOURING..huhu
Sempat che mek color Hello Kitty dgn Little Poney..huhu

Smp rumah dh pkol 10pm..Lepas tidurkan Ammar, aku terus ke dapur siapkan makanan Ammar utk pagi ini...30 minit dh siap masak. Rolled Oat aku dh rendam awal pagi sebelum g keje semalam...So time nk masak just bilas & masak mcm kita masak bubur nasi... 
Rolled Oat + Banana

Harap2 Ammar suka..Semalam aku rase mmg sedap...Manis original dr pisang...huhu




Actually xde la susah sgt nk masak makanan baby ni...
Tempoh masa masak pun sekejab je sbb potion yg kecik...huhu
So lepas ni xde alasan untuk kite tidak berusaha cuba bagi makanan yg kite masak sendiri pada baby..huhu







End

3 comments:

Mar Mansor said...

sedap nih...macam banyak je tu..auntie mintak sikit yek

Siti Yang Menaip said...

ehehe ini resepi yang beyak beyak tu kan =p

this ni3za said...

Siti: haaahaha..Ye la nih..kiki