About

Saturday, May 06, 2017

BLACKHEAD REMOVER

As Salam

Dah lama x memanjakan muka..Paling manja pun every weekend aku akan scrub je...huhu

So Ahad petang hari tu, aku pun tampal la blackhead remover ni... Tetibe rase muka ni mcm byk plk blackhead menunjukkn diri especially dkt bahagian hidung... So, moh le kite pakai...
Ape nama ni?
Tak paham...
Yg aku tau blackhead remover..
Beli dekat DAISO..ekek

Aku pakai dekat dahi, kawasan hidung & dagu...
Disebabkan aku pakai TEBAL..So amik masa dlm 30 minit jgk nk kering sepenuhnya..
Sepanjang 30 minit jgk Ammar XMO dekat dengan aku...
Sepanjang 30 minit jgk tiap kali Ammar tgk aku, dia akan pegang hidung sendiri...ekek

So hasil after 30 minits, memuaskan..huhu 
PUAS HATI AKU!!!...


Terus rase mcm nk buat hari2..Tapi tak elok la kan?
So kite buat la seminggu sekali je sudahhh..huhu

Belum ada masa lagi nk mencari bahan2 natural utk rawatan muka...
Harap2 SOON aku akan ada masa itu..ekek





End

3 comments:

Mardhiyyah Rosli said...

Assalamualaikum,

mya pun sama juga nak jaga muka dan badan tapi banyak sangat pilihan, kulit pula kulit sensitif.. tunggu ada duit lebih baru boleh nak memanjakan diri.

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

blackhead ni jahat .selalu naik kat hidung .. tapi peneman ccl whitehead ,,nk kurangkan whitehead ccl selalu letak skrub

this ni3za said...

Menabunglah dari sekarang..huhu