Monday, May 08, 2017

Borong Gadget Di G&T

As Salam

Hari Jumaat lepas, mase nk bukak pintu pagar, che mek amik buku yg ade banyakkkkk iklan2..Mcm2 iklan ade dalam tu..Ntah macam che mek bleh tgk 1 iklan kedai gadget telefon nih...Terus je tunjuk dekat aku che mek nak mende tu...Aku cakap tunjuk dekat ayah dulu, then esok lepas aku ZUMBA baru bleh pegi... Hata blk keje tu bersemangat sungguh che mek tunjuk...

Makanya, lepas zumba kami pun pergi la ke kedai tu....
ZUMBA...
Sweating is GOOD..huhu

Kami sampai kedai gadget telefon tu around 10.50am..Mencari parking kete, sedang elok la kedai tu bukak pkol 11am...

Memang murah sgt brng2 yg dieorg jual...Sampaikan aku TERJEBAK jugak sekali..ekek
Monopod : RM7.. Murah Sangat2...
Selfie Lamp... : RM7 (Selfie dalam gelap? Lepas ni BERCAHAYA....huhu
1 Touch Silicon Stand : RM0.99...
Samsung I-Ring - RM1.99...

Che mek nak FIDGET SPINNER tu la...
Aku pun xtau la mane dia nampak org main mende tu...

Bile aku tanya Hata mane che mek nmpk ?? Hata jawab mase dalam LRT lepas hantar my SIL ke Komuter dkt KL Sentral hari tu...Hmmm..Mujur la MURAH..ekek

Barang2 gadget yg aku beli pun murah sangat kan???huhu
Ok la beli...Semua aku dah tested & Alhamdulillah..Semua pun berfungsi...
SO? WHY PAY MORE?huhu



Cuma skrg aku tgh nk mencari battery utk remote shutter aku yg dulu....huhu





End

2 comments:

Mar Mansor said...

murah-murahnya..untung dapat beli \..
JanjiKita

this ni3za said...

Hihihi...Seronok sgt tau..ekek