About

Saturday, May 27, 2017

SEWING PROJECT : KIDS WALLET

As Salam
Selamat Menyambut Ramadhan pertama semua!!!


Tau x?? Lepas je Hata pergi Sunway Pyramid & anak2 tido, aku tak dapat tido sebab rase berkobar2 sgt nk potong kain cotton yg aku beli semalam...huhu..

Terus je aku mulakan projek aku...ekek
Kids Wallet
Inside...
Aku buat simple je dulu...
Baru belajar kan? Lgpun mase singkat sgt...
Nak buat yg proper kena tekun & masa yg panjang...huhu

Aku tunjuk pada che mek & she is so happy...
Kain tu pun che mek sendiri yg pilih...huhu
Ok la kan?

Nnt free aku buat yg proper utk org dewasa pulak...
My SIL dah mintak buatkan 1 utk dewasa...huhu

Doa2kan aku ade byk mase utk buat ye...huhu



End

No comments: