About

Sunday, May 28, 2017

DUNIA SENI VISUAL : TEKNIK TIUPAN

As Salam

Hari Jumaat last week, che mek bwk surat dari sekolah..Surat bgtau pilihan yang murid2 boleh pilih utk exam Dunia Seni Visual (Pendidikan Seni) hari Selasa (23/5/2017)...

Memula aku blur igt buat siap2 dekat eumah lepas tu hari Selasa htr je dkt cikgu...ekek..Bile aku whats app cikgu kelas che mek, rupa2nya..buat LATIHAN je dekat rumah...huhu

Makanya, hari Ahad pagi tu, sementara Hata kalut siapkn equipment costume, aku kalut masak breakfast & Ammar ralit tgk TV, makanya che mek pun buat la latihan...

Aku suruh che mek buat pilihan teknik tiupan je..Senang..tak payah fikit nk lukis ape..Letak water kaler dekat kertas lukisan..then tiup2 je..Dah cantik..ekek
Dunia Seni Visual : Teknik Tiupan
Cantik kan???

Cantik kan???
Tiup2 pun dah cantik...huhu




Kalo ade kain canvas, boleh suruh che mek buat & frame kan...huhu




End

No comments: