Ramadhan #13 : Ayam Percik & Che Mek

As Salam

entry : oh my Qaisara

Smlm sepjng hari my Qaisara bangun utk layan kartun & minum susu sajo...lps tu tido dgn brpampers sahaja...kesian aku tgk...si ayah plk kene siapkn task dr opis..(udah katanye wor from home kannnn...)

Aku plk try belek felt yg ade sambil mencari idea utk buat G.A..kiki...tapi HAMPA...XDE IDEA lagi...

Pkol 4pm kami ke bazaar ramadhan dekat tmn ehsan..dekat je dgn umah...bli lauk & Hata bli nasi briyani..x masak lg aku...haha

Ayam Madu ~ Hata 
Ayam Percik aku ~ 2 pcs rib rm4..ok kan???
sedap pun sedap..berase manis & masin..huhu

My Qaisara tdo smp waktu kami brbuka..then bile bgn she called Me & cpt2 aku angkat duduk kat riba...sekali lg aku trkejut bile mate my Qaisara brair & badan sgt panas!!!..terus settlekn mknn & lps maghrib kami ke klinik dkt umah...tetibe che mek nie mcm meracau...takut aku... 
Disebabkn che mek nie x brbaju, jadi aku basahkn napkin & balut her body...
Then balut sekejab sbb selimut sementara nk bwk ke kereta & klinik... 
 
Hasil dr Klinik...
Ubat Bullet...
Seketul dh masuk montot...
So ini aku bekalkn ke taska...

Smlm my Qaisara said "Doctor masuk ubat ikut punggong..geli kakak"...
Aku & Hata pandang sama sendiri & ketawa...hahahaha
Tgh2 mcm nie pun bleh buat lawak che mek aku nie...

Pls get well soon dear...ptg nie opis ibu buat brbuka pose utk 1 opis plk...
Mujo la Hotel dekat sblh opis ibu aje...huhu


Hari nie mkn luar lg..opis aku buat brbuka pose utk 1 opis plk...huhu


end
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top