About

Wednesday, April 27, 2016

Agent TUPPERWARE...

As Salam

Bile MOOD ber-tupperware melanda..Lepas buat kaji selidik gitu gini..Terus je daftar jadi ahli utk TUPPERWARE ..Terus rase excited nk membeli tambah2 plk offer yg diberikan sgt menarik..Tambah2 lagi teachers day dh around the conner je kan? Lagi la aku excited nk tolong ibu2 diluar sana buat pilihan terbaik utk dihadiahkan pada cikgu2 yg mengajar anak2 kite..huhu

Jom layan katalog 1 April - 15 May 2016..
Offer utk teachers day..
Nak beli??
Jgn ikut rege catalog...
PM aku 017 244 5338..Aku bagi BEST PRICE..huhu

Menarik sgt tau tupperware ni...
2 kaler hijau tu...BESAR...Boleh buat bekal nasi tambah..huhu
Menarik sgt botol air tu kan???kiki
Buat si penggemar HIJAU

PURPLE is my fevret kaler... 
Yg ini menarik jgk.. 
Sesuai sgt utk anak2..nk bag as bday gift pun cantik... 
Nak cantik..nak sihat..BOleh guna product diatas..huhu 
Lagi!!!! 



End

2 comments:

Mar Mansor said...

dok usha-usha yang warna hijau je,,dok kumpul warna hijau

Asha Lya said...

Kita pun ahli tupperware tpi lma da x aktif bli2 brg