Friday, April 21, 2017

MOOD LIPSTIC

As Salam

Semenjak dua ni, tak tau la ape angin dalam badan ni duk nak melayan lipstic2 yg kaler mcm ala2 matte dgn lipstic ala2 budak Gothic gitu...Apakah???

Hari tu aku dah beli lipstic #richterracotta lepas tu beli lagi pulak lipstic kaler gini :
Plum Perfect & Daring RED

Tetibe rase suka lipstic2 kaler mcm ni...huhu..Apekah?
Hari tu mase mula2 beli, aku terus je try lipstic Plum Purple ni.. :
Ehsan Google...
Korang boleh imagine tak aku pakai lipstic kaler ni???
Kebetulan pulak lepas pakai tu aku ade discussion sikit dengan big bos...
Sampai 2 kali bos toleh aku utk kepastian...Apesal staff dia tetibe jadi awek ala2 Gothic ...ekek
Bile dah perasan boleh mcm pelik, aku terus je ckp : "Jgn terkejut..I buat testing je nih"..terus bos aku tersengih..hahah

Lepas tu blk rumah aku try lipstic Daring Red pulak : 
Daring Red

Mujur la Hata tak berapa nak terkejut sgt mcm big bos aku sbb awal2 mase dkt opis aku dh btau aku beli lipstic kaler ini..huhu...Mujur hata x lepaskan aku je..haha..Oppssss!!!!


Ape angin ntah la mengumpul lipstic plk skrg nih...
Adakah sebab faktor usia??? Hmmmmm....
Korang rase?





End

No comments: