About

Thursday, April 13, 2017

SIZE..Dah MUAT!!!!

As Salam

Alhamdulillah..Dah almost 2 bulan breakfast ringan..Lepas tu berzumba..Aku dah nampak perbezaannya...Itu perbezaan yg aku nampak walau x berapa serius dalam berdiet..kalo org yg betul2 serius berdiet..mgkn lagi cepat kesannya kan???

Hari tu aku saje2 je try sarung blk seluar slack keje size ini :
Ehsan Google..
Dulu, start je mengandungkan Ammar, aku dah kena simpan size2 seluar keje yg INI 👆 ..
Memang TAK MUAT langsung...

Lepas tetibe rase mcm DAH MUAT KOT!!!!...Aku pun try la sarung....WOW!!!!!MUAT!!!
Lepas deliver kan Ammar dulu mmg x muat langsung...Sangkut dekat peha..Sekarang dah boleh celus walaupun part perut tu kena kempiskan sikit..huhu

SUKA!!!
SUKA!!!

Alhamdulillah..Walaupun x serius, tapi aku dah nmpk dah hasilnya...
Sikit USAHA kita, sikit la hasilnya...
Kalao byk usaha kita, banyak lah hasilnya...kan??

Harap2 aku lebih commited dgn #callingfor48kg ..huhu
Aku nak #fitmybody semula..So that aku tak perlu beli baju baru utk muatkan size baru dekat badan aku ni..huhu

Itulah #target2017 aku...






End

2 comments:

Mar Mansor said...

dah slim la dia..tahniah-tahniah..lepas ni dah boleh sarung saiz XS
JanjiKita

Shafyqah Azry said...

wahh tahniah!!!