2nd Pregnancy Journey : Tommee Tippee

As Salam
200415

Berjaya jgk akhirnya aku beli set bottles dgn rege yg berbaloi..

Lokasi pembelian masih lagi di BABY EXPO Mid Valley..huhu

Aku dapat offer yg berbaloi sgt..iaitu :
Tomme Tippee
Set ni ade OFFER hebat punya..
Tanpa fikir panjanggggg..panjangggg..Aku terus je grab & bayar..
Aku plan nak beli brant Philip Avent.. Tapi that time offer dieorg x menarik ++ rege pun mcm x byk beza dgn dkt shopping complex..kiki

Alhamdulillah..Package ni mmg menepati kehendak & keperluan aku..kiki

Rasenye boleh buat stock smp setahun x payah tukar2 bottle..kiki

Disebabkan buat masa ini aku x tau lagi jantina si adik, makanya, as safety purpose, kite beli la kaler biru...huhu



#throwback
End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top